Kripto Mokėjimų Naudos Analizės

CoinGate 2017 m: Kas nuveikta ir kas bus toliau?

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023 m. gegužės 1 d. 6 min perskaityti

Vilius Barbaravičius

2017 m. pradžioje buvo parengtas "CoinGate" metų planas. Galime drąsiai teigti, kad per penkis 2017 m. mėnesius jau daug nuveikta. Skaitykite toliau ir sužinokite, kas vyksta su CoinGate ir ką planuojame per įdomią ateinančią vasarą.

Bitkoino ir visos kriptovaliutų srities kraštovaizdyje vyksta tokie pokyčiai - negalime atsidžiaugti labiau. Šioje besiformuojančioje naujoje pramonės šakoje mūsų komanda nuolat susiduria su naujais iššūkiais ir galimybėmis. Nors kartais viskas būna pribloškiantis, kartu sparčiai besikeičianti aplinka mums puikiai tinka. Šiais metais įdiegta daug naujų funkcijų, o ateityje laukia dar daug didelių atnaujinimų.

Pasiekti 3 svarbūs etapai!

Paskutinę gegužės savaitę "CoinGate" įvyko keli svarbūs įvykiai:

CoinGate svarbiausi 2017 m. įvykiai
Štai kaip mes jaučiamės.
  • Sukurta 100 000 prekybininkų užsakymų
  • 25 000 apmokėtų prekybininkų užsakymų
  • 10 000 registruotų naudotojų

Labai džiaugiamės, kad mums pavyko nueiti taip toli, ir taip pat džiaugiamės ateitimi. 2017 m. "CoinGate" augo sparčiau nei bet kada anksčiau. Vos šie 5 mėnesiai prisidėjo prie daugiau nei dviejų trečdalių mūsų trijų pasiekimų.

Ką iki šiol padarėme savo mylimiems prekybininkams:

Altkoinai per ShapeShift.io

Altkoinų rinkos kapitalizacija 2017 m.
Altkoinų rinkos kapitalizacija 2017 m. Šaltinis: Coinmarketcap

Bendra altkoinų rinkos kapitalizacija padidėjo nuo mažiau nei $3 mlrd. vasario mėn. iki daugiau nei $50 mlrd. birželio mėn.! Alternatyvių mokėjimų kriptovaliutomis paklausa augo kartu, todėl nusprendėme užpildyti didėjančią spragą. Dabar CoinGate sąskaitose faktūrose yra Shifty mygtukas, leidžiantis klientams atsiskaityti ne tik bitkoinais, bet ir daugiau nei 40 alternatyvių valiutų.

Jei norite mokėti Litecoin, Ethereum, Zcash, Monero, Dash, Ripple, Golem ar vienu iš daugelio kitų Altcoins - kviečiame tai daryti! Išbandykite tai mūsų sąskaitos faktūros pavyzdys.

Priimti nepakankamai apmokėtus užsakymus

Mūsų sistemos funkcionalumas buvo išplėstas siekiant sumažinti pasibaigusių pavedimų, kurie natūraliai atsiranda dėl technologinės Bitcoin konstrukcijos, skaičių. Taigi dabar prekybininkai gali nustatyti norimą ribą, iki kurios neapmokėti užsakymai automatiškai priimami ir apdorojami. Ši funkcija yra labai naudinga ir pagerina galutinio naudotojo patirtį, ypač tiems, kurie tik pradeda naudotis "Bitcoin" mokėjimais. Be galimybės pratęsti sąskaitos galiojimo laiką, ši funkcija leido mūsų "Bitcoin" prekiautojams mėgautis nesudėtinga integracija, kurią tik retais atvejais reikia įvesti rankiniu būdu.


API atnaujinimas

Mūsų API dabar perkelta į subdomeną, pridėtas naujas užsakymų sąrašo sudarymo metodas ir toliau tobulinamas API saugumas. Visą dokumentaciją kūrėjams, kaip visada, galima rasti čia.

Mūsų auganti prekiautojų ir kitų naudotojų bazė dabar gali naudotis:

Bitcoin pirkimas EUR / USD banko pavedimu iš viso pasaulio

Buvo atidarytos naujos banko sąskaitos, kad klientai galėtų įsigyti "Bitcoin" ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Bet kuris vartotojas, turintis prieigą prie banko sąskaitos, dabar gali atsiųsti mums banko pavedimą eurais arba JAV doleriais ir nusipirkti bitkoinų realiuoju laiku rinkos kursu iš vienos iš kelių didžiausių bitkoinų biržų..

Pirkti bitkoinų su kredito / debeto kortelėmis

Dėl didėjančios paklausos greitai ir patogiai pirkti bitkoinus bendradarbiaujame su Simplex kad mūsų klientai galėtų įsigyti bitkoinų savo kredito ir debeto kortelėmis per porą valandų ar net 30 minučių. Ši funkcija buvo pradėta teikti vasario mėn. ir tapo viena iš nedaugelio paslaugų, kurią teikiant nereikia registruotis ir patvirtinti savo tapatybės prieš perkant.

Jau netrukus:

Visiškai naujas mūsų svetainės dizainas

Džiaugiamės, kad esame įpusėję visiškai atnaujinti svetainės dizainą. Po svetainės atnaujinimo planuojame sukurti naują naudotojų prietaisų skydelio ir sąskaitų faktūrų išvaizdą, tad sekite naujienas!

Apskaitos funkcijų išplėtimas

Mūsų klientai prašė papildomų įrankių, kad būtų galima efektyviau ir patogiau tvarkyti apdorotus užsakymus. Todėl nusprendėme atnaujinti naudotojo prietaisų skydelio skyrių "Prekybininko įrankiai", kad pagerintume su apskaita susijusių darbų tvarkymo patirtį.

Bitcoin indėlių konvertavimas realiuoju laiku į Fiat likučius

Šiuo metu mūsų platforma veikia pagal sąskaitų faktūrų sistemą, kuri puikiai tinka e. prekybai ir įvairioms internetinėms įmonėms. Tačiau "Bitcoin" yra unikali valiuta, nes naudotojai visada gali kontroliuoti, kiek pinigų jie siunčia.

Todėl planuojame sukurti funkciją, kuri leistų įmonėms surinkti klientų lėšas nepriklausomai nuo sandorio dydžio, nepriklausomai nuo trumpo laiko tarpo, per kurį turi būti atliktas mokėjimas. Tai reiškia, kad naudotojas gali siųsti bet kokią sumą bitkoinų, o patvirtinus ją blokų grandinėje, lėšos gali būti konvertuojamos į Fiat valiutą pagal realiuoju laiku nustatytą rinkos kursą.

Mokėjimai per API 

CoinGate API: indėliai ir išmokos bitkoinais

Dėl populiarios paklausos "CoinGate" išplės API funkcionalumą, kad galėtumėte atlikti mokėjimus bitkoinais tiesiogiai savo klientams. Jei ieškojote būdo, kaip patogiai išmokėti savo filialams ar klientų laimėjimus su "Bitcoin", artimiausiu metu pradėsime siūlyti šią funkciją.

Kartu su mūsų realaus laiko Bitcoin indėlio funkcija, mūsų API taps esminiu, bet itin paprastu įrankiu įmonėms, kurios nori įsitraukti į kriptovaliutų pasaulį, ypač internetiniams kazino ir lošimų svetainėms, sporto lažybų bendrovėms ir FX brokeriams.

Apibendrinant...

Tuo tarpu CoinGate komanda intensyviai dirba, kad patobulintų savo siūlomų paslaugų spektrą, taip pat siekiame plėstis ir į kitas besiformuojančios kriptovaliutų pramonės sritis. Mūsų augimas rodo, kad klientai vertina mūsų pastangas ir kad ateityje laukia daug galimybių. 

Pirmasis 2017 m. pusmetis bitkoinui ir blokų grandinei bei kitoms kriptovaliutoms buvo didžiulis. Kaip tikriausiai žinote, praktiškai visų monetų paklausa labai išaugo. Akivaizdu, kad kartu su didėjančia paklausa iškilo rimtų Bitcoin mastelio keitimo problemų, masiškai padidinusių Altcoins svarbą. Todėl antrasis 2017 m. pusmetis turėtų būti toks pat įdomus ir jaudinantis kaip ir pirmasis, jei ne dar įdomesnis.

Tvirtai tikime "Bitcoin" ateitimi. Kaip jau anksčiau oficialiai pareiškėme, mūsų komanda tvirtai remia SegWit kaip geriausią Bitcoin mastelio keitimo sprendimą, todėl atidžiai stebime BIP148 (UASF). Norime patikinti, kad CoinGate yra čia ir liks: kad ir kokie būtų pokyčiai "Bitcoin" kraštovaizdyje, mūsų komanda yra pasirengusi prisitaikyti prie bet kokių technologinių pokyčių. Galiausiai mūsų tikslas visada buvo padaryti kriptovaliutas prieinamas, paprastas ir patogias tiek įmonėms, tiek privatiems asmenims.

Dėkojame, kad skaitote - jei turite klausimų, komentarų, pasiūlymų ar kitų dalykų, nedvejodami kreipkitės!

Parašė:

Vilius Barbaravičius

Vilius yra patyręs tekstų autorius ir bitkoinų entuziastas, besispecializuojantis blokų grandinės ir kriptovaliutų temose. Jis dirba CoinGate nuo 2018 m., rašo tinklaraščius, socialinės žiniasklaidos turinį, pardavimo medžiagą, naujienlaiškius, DUK ir kt. Jis nenuilstamai siekia žinių ir geresnio kriptovaliutų pramonės supratimo, o tai jam padeda kasdien kurti prasmingą ir įdomų turinį.