Kripto Mokėjimų Naudos Analizės

2016 m. apžvalga ir 2017 m. planai

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023 m. gegužės 1 d. 3 min perskaityti

Vilius Barbaravičius

CoinGate 2017 m. veiksmų planas2016-ieji buvo puikūs metai visai kriptovaliutų bendruomenei, įskaitant mus, CoinGate. Savo platformoje įdiegėme daugybę atnaujinimų ir naujų funkcijų, ir rezultatais tikrai džiaugiamės!

Štai 10 dalykų, kuriuos nuveikėme su CoinGate praėjusiais metais, be jokios ypatingos tvarkos:

  1. įdiegtos dvi naujos lokalizacijos (Rusų kalba ir Lietuvių kalba);
  2. parinktį rankiniu būdu nustatyti sąskaitos faktūros išrašymo laiką įdiegta siekiant sumažinti pavėluotų mokėjimų ir pasibaigusių užsakymų skaičių (veikia tik tada, kai gaunama valiuta yra BTC);
  3. automatinio grąžinimo forma įgyvendinti permokėti užsakymai (žr. paveikslėlį kairėje);
  4. skaičius elektroninės prekybos platformų įskiepiai ir plėtiniai padidėjo iki 9, pridėjus "Magento 2", "OpenCart", WooCommerce, WHMCS, VirtueMart, ZenCart;
  5. Pardavimo vieta sukurtos programėlės "Android" ir "iOS" prietaisai;
  6. sukurtos papildomos priemonės kūrėjams: Ruby Gem, "OmniPay", CoinGate PHP;
  7. CoinGate tinklaraštis pagaliau pradėtas;
  8. aukos su Bitcoin įgyvendinta už dvi ne pelno siekiančios organizacijos;
  9. mūsų platformos saugumas pagerėjo visais atžvilgiais;
  10. pripažintas "Reddit" bendruomenė kaip vienas geriausių mokėjimo procesorių kainos atžvilgiu, nes nėra paslėptų mokesčių, taikomų konvertuojant fiat valiutą į bitkoinus.

Ko laukti CoinGate 2017 m.?

2016-ieji metai mums buvo didžiuliai, tačiau artėjantys 2017-ieji atrodo tokie pat daug žadantys. Taigi, kas bus toliau? Jau turime 2017 m. pirmojo ketvirčio veiksmų planą, tačiau tai dar tik dalelės to, kas mūsų laukia. Mes tikrai labai džiaugiamės! Štai taip:

  • Visiškai naujas mūsų svetainės dizainas. Jaučiame poreikį savo svetainę padaryti vizualiai patrauklesnę įvairiems potencialiems klientams, ne tik techniškai išprususiai auditorijai. Todėl rengiame atnaujintą CoinGate versiją, kurioje visos gerosios savybės bus patalpintos į gražesnį apvalkalą.
  • Pirkite bitkoinus su kredito / debeto kortelėmis. Dėl populiarios paklausos bendradarbiaujame su "Simplex", kad mūsų klientai galėtų greitai ir saugiai pirkti bitkoinus kredito / debeto kortelėmis.
  • Pirkite bitkoinų naudodami savo mobiliojo telefono balansą. Labai džiaugiamės, kad esame pirmieji, kurie siūlo šią paslaugą! Jums gali kilti klausimas, kodėl kas nors norėtų pirkti "Bitcoin" už savo mobiliojo telefono sąskaitos likutį? Na, paimkime pavyzdį: skubate ką nors nusipirkti internetu ir jums trūksta lėšų. Nėra taip paprasta greitai gauti tą 0,01 BTC (jei niekas jums jų neskolina). Tačiau naudodamiesi mūsų mobiliųjų mokėjimų paslauga galėsite nusipirkti tą nedidelę sumą tiesiog išsiųsdami SMS žinutę arba skambindami "Premium" skambučiu. Nereikia jokio patikrinimo, nėra jokios rizikos - gaukite bitkoinus tiesiai į savo asmeninę piniginę. Jokio streso, jokio triukšmo...
  • "MoneyPolo" išmokėjimo parinktis prekiautojo pavedimams ir prekybininkų išėmimams. Puikiai žinome, kad tarptautiniai bankiniai pervedimai ne tik brangiai kainuoja, bet ir gali užtrukti. Todėl nusprendėme bendradarbiauti su "MoneyPolo" ir pradėti siūlyti beveik momentines vidines EUR / USD operacijas. Taigi, jei dar neišbandėte, raginame išbandyti "MoneyPolo"!
  • Atnaujinta nukreipimo sistema. Dėl nepakankamo aktyvumo manome, kad turėtume padaryti savo rekomendacijų programą patogesnę ir suteikti klientams patogesnį būdą užsidirbti pinigų už rekomendacijas. Netrukus šia tema bus daugiau informacijos, o mes jus nuolat informuosime.
  • Daugiau naujų kalbų! Netrukus į CoinGate bus įdiegtos ispanų, vokiečių, prancūzų ir kitos kalbos.

Ir tai yra tik pirmas būsimų naujienų pikas. Dar kartą tikimės, kad 2016-ieji buvo tokie pat geri metai, kaip ir mums, ir linkime jums dar sėkmingesnių 2017-ųjų!

Ačiū, kad skaitote, ir likite su mumis.

Parašė:

Vilius Barbaravičius

Vilius yra patyręs tekstų autorius ir bitkoinų entuziastas, besispecializuojantis blokų grandinės ir kriptovaliutų temose. Jis dirba CoinGate nuo 2018 m., rašo tinklaraščius, socialinės žiniasklaidos turinį, pardavimo medžiagą, naujienlaiškius, DUK ir kt. Jis nenuilstamai siekia žinių ir geresnio kriptovaliutų pramonės supratimo, o tai jam padeda kasdien kurti prasmingą ir įdomų turinį.