Dovanų kuponai, Skatinimas

Helovino loterija: Laimėkite iki $500 BTC!

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023 m. gegužės 1 d. 2 min perskaityti

Vilius Barbaravičius

Helovinas jau visai netoli. Čia, CoinGate, neįsivaizduojame gero Helovino vakarėlio be linksmybių ir žaidimų, todėl sukūrėme Helovino loteriją!

Coingate Halloween loterija 2022

Kaip galiu dalyvauti?

nuo spalio 28 d. iki lapkričio 3 d., pirkti dovanų korteles iš CoinGate's Dovanų kortelių parduotuvė dėl galimybės laimėkite iki $500 vertų BTC

Be to, dar dešimt laimingųjų pirkėjų gaus $50 vertės BTC.

Taisyklės yra paprastos: įsigykite bent $30 vertės dovanų kortelių ir dalyvaukite žaidime!

Kiekvienas $30 dovanų kortelių pirkimas skaičiuojamas kaip vienas loterijos bilietas. Jei įsigysite dar vieną pirkinį, jūsų šansai laimėti padidės! Bilietų, kuriuos galite įsigyti, skaičius neribojamas. 

Atkreipkite dėmesį, kad vienas asmuo gali laimėti tik vieną prizą. 

Laimėtojai bus paskelbti lapkričio 9 d.

Kaip sužinosiu, ar laimėjau?

Jei laimėsite $50 arba $500 BTC, CoinGate komandos nariai susisieks su jumis el. paštu ir pateiks išsamią informaciją, kaip atsiimti prizą į savo piniginę. 

Taigi ruoškitės ir pradėkite pirkti! Helovino kostiumai, dekoracijos, maistas ir gėrimai, prabangūs prekių ženklai, žaidimai, ir kasdienės reikmės - mes turime viską! Apsilankykite mūsų dovanų kortelių parduotuvė, suraskite tai, kas jums patinka, ir užsiregistruokite į žaidimą!

Laimingo Helovino!

Parašė:

Vilius Barbaravičius

Vilius yra patyręs tekstų autorius ir bitkoinų entuziastas, besispecializuojantis blokų grandinės ir kriptovaliutų temose. Jis dirba CoinGate nuo 2018 m., rašo tinklaraščius, socialinės žiniasklaidos turinį, pardavimo medžiagą, naujienlaiškius, DUK ir kt. Jis nenuilstamai siekia žinių ir geresnio kriptovaliutų pramonės supratimo, o tai jam padeda kasdien kurti prasmingą ir įdomų turinį.