Kripto Mokėjimų Naudos Analizės

CoinGate 2020 m.: kokia ateitis laukia mūsų naudotojų

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023 m. gegužės 1 d. 6 min perskaityti

Vilius Barbaravičius

Sausio mėnuo jau įgavo pagreitį, o tai reiškia, kad atėjo laikas numatyti savo 2020 metų tikslus!

CoinGate planai 2020 m.

Žvelgiant atgal, 2019 m. buvo gana intensyvūs dėl visų nauja reguliavimo politika ir reikalavimai. tokių su kriptovaliutomis susijusių įmonių, kaip mūsų, atsiradimą. Tai nėra tai, kam norėjome skirti daugiausiai dėmesio, tačiau praėjusiais metais vis tiek skyrėme daug išteklių su atitiktimi susijusioms funkcijoms, operacijoms ir procedūroms kurti. 

Prireikė nemažai laiko pasiruošti penktajai Kovos su pinigų plovimu direktyvai, kuri ką tik įsigaliojo šių metų sausio mėn., ir šioje srityje dar turime daug ką nuveikti. Tačiau be šių procedūrų negalėtume planuoti labai toli į ateitį, o tai nėra mūsų žaidimo planas. 

Nesuklyskite - esame čia ilgam! Nors kai kurie baiminasi, kad šie reglamentai padarys daugiau žalos nei naudos, mes tikime, kad aiški reguliavimo sistema, nors ir kelianti daug iššūkių, padarys kriptovaliutų ekosistemą skaidresnę ir teisėtesnę visų akyse.

Todėl tai labai svarbu ne tik mūsų įmonei, bet ir įmonėms, norinčioms priimti mokėjimus kriptovaliuta ir nesirūpinti, ar tai daroma teisingai, ar ne. 

Bet užteks šito blaškymosi! 2019 m. vis dar pristatėme daug naujovių, o ateinančiais metais planuojama dar daugiau. 

CoinGate's Q1 ir Q2

Nors ir džiaugiamės, kad grynasis skaičius išaugo, dėl tų pačių anksčiau minėtų priežasčių negalėjome pasiekti visų užsibrėžtų tikslų. Tačiau niekas neliko apleista, o tai reiškia, kad kai kurie dalykai, kuriuos norėjome atlikti 2019 m., bus atlikti 2020 m., ir greičiausiai net geriau, nei planavome iš pradžių. 

Nors toliau išvardyti svarbiausi etapai neatspindi viso paveikslo, iš jų galima susidaryti įspūdį, ko sieksime 2020 m. Taigi, pereikime prie to iš karto!

Naujos svetainės ir prietaisų skydelio dizainas

Ne paslaptis, kad mūsų svetainė šiuo metu atrodo šiek tiek pasenusi. Tačiau, jau kurį laiką rengiame naująjį svetainės dizainą. Šiandien džiaugiamės galėdami pagaliau pranešti, kad visa tai įvyks pirmojo ketvirčio pabaigoje! 

Kai paleisime naująją svetainę, iškart po to bus atlikti svarbūs sąskaitų faktūrų ir prietaisų skydelio vartotojo sąsajos ir naudotojo sąsajos patobulinimai. 

Nauja svetainė CoinGate

Prekybininkų katalogas

Daugybė kriptovaliutų pirkėjų to prašė, ir mes pamanėme, kad nėra jokios priežasties jo NEGALIMA turėti, todėl štai jis yra - pradedame CoinGate prekybininkų katalogą kartu su mūsų naujuoju svetainės dizainu! 

Naujajame kataloge pirkėjai turės visas priemones, kad rastų įvairių tipų įmones, kurios priima kriptovaliutas naudodamos CoinGate mokėjimo sprendimą. 

Bus galima naudoti daugybę filtrų, įskaitant paieškos parinktis pagal kriptovaliutas, kurias priima pardavėjas, šalis, pramonės šakas ir net konkrečius produktų tipus.

prekybos kriptografijos katalogas coingate

Visiškai sukurtame prekybininko profilyje būtų nurodytas įmonės pavadinimas, svetainė, logotipas, trumpas aprašymas, šalis, pramonės šaka ir reitingas (jei klientas pasirenka jį įjungti). 

Nors mūsų pardavėjams visiškai neprivaloma susikurti profilį mūsų kataloge, žinome, kad tai bus puikus įrankis, padėsiantis įmonėms plačiau pristatyti savo produktus ir paslaugas kriptovaliutų bendruomenėms. 

Tačiau tai bus tik pirmas žingsnis. Laikui bėgant mūsų katalogas bus papildytas daugiau funkcijų ir suteiks naujų galimybių juo pasinaudoti tiek pirkėjams, tiek pardavėjams. 

Kuponai 

Per metus planuojame pristatyti daug naujų paslaugų, o viena iš jų neabejotinai bus kuponai, dar vadinami dovanų kortelėmis!

Atėjus laikui, mūsų klientai galės įsigyti įvairių kuponų naudodami bet kurią iš mūsų palaikomų kriptovaliutų. Tuomet juos bus galima naudoti daugelyje internetinių parduotuvių, įskaitant ir tas, kuriose nėra įdiegtas CoinGate mokėjimo apdorojimo sprendimas - tiesiog nusipirkite kuponą, nueikite į parduotuvę, panaudokite jį ir viskas bus paruošta!

dovanų kortelės kriptografijai

Tikėtina, kad tai bus greitojo išsiregistravimo galimybė, t. y. daugeliu atvejų neprašysime naudotojų susikurti mūsų paskyros. Tačiau užsiregistravusiems naudotojams gali būti taikomos ypatingos sąlygos - jiems gali būti taikomos geresnės kainos arba specialūs pasiūlymai. 

Planuojama, kad kuponai į mūsų platformą bus integruoti I ketvirčio pabaigoje arba II ketvirčio pradžioje.

Didžiausias metų tikslas - sąskaitų likučiai!

Šiuo metu daugiausia dėmesio skiriame sąskaitų likučių diegimui mūsų platformoje, ir ne veltui. 

Mes pertvarkysime savo sistemą ir integruosime visavertę depozitinę piniginę, kuri leis mūsų naudotojams turėti aktyvius likučius keliomis valiutomis!

Ši naujovė suteiks mūsų klientams galimybę atlikti įvairių tipų operacijas su mūsų platformoje esančiomis lėšomis (įskaitant, bet neapsiribojant toliau išvardytomis funkcijomis). 

Kai baigsime visus parengiamuosius darbus, per metus ir vėliau palaipsniui įdiegsime įvairių tipų mokėjimo funkcijas ir operacijas. 

Be to, daug pastangų bus skirta programinių mokėjimų sprendimams teikti, o tai reiškia, kad visi nauji sandorių tipai ir operacijos pirmiausia bus prieinami per mūsų API.

Čia pateikiami dalykai, kurių turėtumėte tikėtis pamatyti pirmiausia:

  • Išduoti grąžinamąsias išmokas. Dabar pirkėjai gali prašyti grąžinti pinigus tiesiai sąskaitos lange, jei už užsakymą permokėta. Sudėtingesniais atvejais grąžinimo formą turime išduoti rankiniu būdu. Šis procesas netrukus pagerės, nes prekybininkai galės patys išduoti, stebėti ir tvarkyti grąžinimo prašymus tiesiai iš prietaisų skydelio. 
  • Nustatykite pasikartojančius mokėjimus. Daug įmonių vykdo prenumeratos tipo verslą, kai joms reikia reguliariai rinkti kriptovaliutų mokėjimus iš klientų. Mes jau dirbame - netrukus mūsų klientai galės išrašyti sąskaitas savo klientams ir partneriams elektroniniu paštu. 

CoinGate funkcijos balansai 2020

  • Atlikite dalinius išėmimus. Šiuo metu mūsų klientai pasirenka atsiskaitymo valiutas ir nustato išmokėjimo adresus prieš apdorojant pavedimus. Atnaujinus sąskaitos likutį, prekybininkai turės įrankius, kaip laikyti surinktas lėšas, taip pat išskaidyti išėmimus į skirtingus išmokėjimo adresus ir valiutas ir kt.
  • Vykdykite masinius išmokėjimus. Nesvarbu, ar reikia siųsti pinigus tiekėjams, apmokėti įmonės išlaidas, ar ką nors kita, įmonės turės galimybę nustatyti ir vykdyti masinius kriptovaliutų mokėjimus.
  • Papildomos sąskaitos likutis. Taip pat bus galima iš anksto finansuoti sąskaitos likutį, o tai gali būti naudinga steigiant CoinGate verslo sąskaitą arba steigiant kitas dukterinių įmonių sąskaitas.
  • Keitimasis skaitmeniniu turtu. Kai sąskaitų likučiai bus nustatyti, skaitmeninį turtą tarpusavyje keisite vos keliais prietaisų skydelio spustelėjimais!

Sąskaitų likučius pristatysime maždaug pirmojo ketvirčio pabaigoje arba antrojo ketvirčio pradžioje, o iškart po to pradėsime diegti pirmiau minėtas funkcijas. 

Ar tai viskas?

Nė kiek. Tačiau apie kai kuriuos vykstančius pokyčius dar per anksti atvirai kalbėti. 

Būkite tikri, kad 2020-ieji mums greičiausiai bus didžiausi metai, to paties linkime ir visai blokų grandinės pramonei. Juk visi norime, kad ji klestėtų!

Parašė:

Vilius Barbaravičius

Vilius yra patyręs tekstų autorius ir bitkoinų entuziastas, besispecializuojantis blokų grandinės ir kriptovaliutų temose. Jis dirba CoinGate nuo 2018 m., rašo tinklaraščius, socialinės žiniasklaidos turinį, pardavimo medžiagą, naujienlaiškius, DUK ir kt. Jis nenuilstamai siekia žinių ir geresnio kriptovaliutų pramonės supratimo, o tai jam padeda kasdien kurti prasmingą ir įdomų turinį.