Kripto Mokėjimų Naudos Analizės

CoinGate 2021 M: Pagrindinės sistemos atnaujinimas ir įžengimas į JAV rinką!

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023 m. gegužės 1 d. 5 min perskaityti

Vilius Barbaravičius

Nauji metai, nauji tikslai! "CoinGate" komanda turi didelį 2021 m. planą. Tai metai, kai bus pristatytos kelios naujos ir šviežios idėjos, kurios padės pagrindą ilgalaikei įmonės vizijai. 

"coingate shares" 2021 m. planai

Nors daug nuveikėme 2020 m., dar tik bus paskelbti įdomiausi ir paveikiausi atnaujinimai, pradedant pirkėjo paskyra, pirmaisiais mažais žingsneliais į Jungtinių Amerikos Valstijų rinką, naujų įdomių funkcijų kūrimu ir dar daugiau. 

Tačiau pradėkime nuo pradžių nuo atnaujinimo, kurį pristatysime pirmiausia, t. y. nuo galimybės prisijungti prie "CoinGate" kaip pirkėjui.

Pirkėjo paskyra

Įdiegus pirkėjo paskyrą, naudotojai galės susikurti pirkėjo paskyrą arba prisijungti prie "CoinGate" naudodami OAuth (per "Gmail" arba "Facebook"). 

Nors tai visada bus neprivaloma, tačiau prieš pirkdami naudotojai galės prisijungti prie CoinGate:

    • Peržiūrėkite pirkimo istoriją;
    • Stebėkite sąskaitos faktūros būseną;
    • Prašyti grąžinti pinigus;
    • Gaukite specialių pinigų grąžinimo pasiūlymų;
    • Panaikinkite paslaugos mokestį.

Svarbu pažymėti, kad pirkėjo paskyros atnaujinimai bus įdiegti keliais etapais, kurie bus paskirstyti per metus. 

Tai reiškia, kad iš pradžių bus galima naudotis tik pirmiau išvardytomis funkcijomis, tačiau, įdiegus pagrindinės infrastruktūros atnaujinimus, jos bus plečiamos. 

Ar manote, kad galime pasiekti geresnių rezultatų? Pasidalykite savo idėjomis apie pirkėjo paskyrą mūsų "Twitter", ir galbūt apsvarstysime galimybę juos įgyvendinti, kai eisime į priekį! Arba prisijunkite prie savo CoinGate paskyros ir meniu juostoje spustelėkite mygtuką "Pasiūlyti funkciją". Ačiū!

Pagrindinės infrastruktūros atnaujinimas 

Kalbant apie infrastruktūrą, netrukus pradėsime diegti svarbų pagrindinės sistemos atnaujinimą, kuris leis mums įgyvendinti ilgalaikius sumanymus sukurti sudėtingesnes mokėjimo ir prekybos priemones. 

Pirmoji naujų funkcijų grupė, pristatyta II ir III ketvirtyje, atneš daug teigiamų pokyčių, ypač prekybininkams. 

Pavyzdžiui, iki šiol verslo sąskaitos rinko kriptovaliutų mokėjimus naudodamos mūsų įrankius ir kas savaitę gaudavo išmokas į pageidaujamą paskirties vietą - banko sąskaitą arba kriptovaliutų piniginės adresus. 

Įdiegus šias naujas funkcijas, situacija pasikeis: prekybininkai taps kur kas lankstesni, nes galės atlikti įvairius veiksmus, o lėšas galės valdyti taip, kaip anksčiau nebuvo įmanoma.

Šie veiksmai apima:

  • Dalinių išėmimų į kelias paskirties vietas prašymas naudojant specialią API; 
  • Grąžinamųjų išmokų kriptografine valiuta išdavimas ir valdymas per API arba prietaisų skydelį;
  • mokėjimų partijos ir kt.

Mūsų prekybininkai taip pat galės naudotis naujomis galimybėmis. Vėlesniuose plėtros etapuose CoinGate komanda taip pat planuoja integruoti vietinius likučius eurais ir leisti naudoti IBAN sąskaitas prekybai neišeinant iš CoinGate. Bet tai jau kitos dienos tema.

Prekybininkų iš JAV prijungimas prie sistemos

Dar vienas svarbus mūsų kuriamas sprendimas jau seniai buvo įtrauktas į mūsų komandos darbotvarkę. Pagaliau jis pagaliau įgyvendinamas - mūsų mokėjimo apdorojimo paslaugos netrukus taps prieinamos Jungtinėse Amerikos Valstijose!

"coingate" pristato mokėjimų apdorojimą JAV

Tačiau neskubėkite. Į rinką įžengsime pamažu, iš pradžių pradėdami nuo kelių kriptovaliutoms draugiškesnių valstijų, kol apimsime didžiąją dalį (jei ne visas) JAV. 

Ar galite atspėti, kokioje valstybėje pradėsime savo žygį? Sekite naujienas ir laukite svarbiausio pranešimo, kuris planuojamas kažkada antrąjį ketvirtį.

Prekybos galimybių atnaujinimas

Kaip tikriausiai žinote, siūlome keletą būdų, kaip pirkti kriptovaliutomis, įskaitant bankinius pervedimus, pirkimus kredito kortelėmis ir mobiliuosius mokėjimus, arba parduoti juos tiesiogiai mums. 

Šiais metais siekiame patobulinti naudotojo patirtį, supaprastinti kiekvieną žingsnį ir pateikti dar daugiau patogių galimybių įsigyti kriptovaliutų. 

Pirmieji žingsniai link to jau žengti ir netrukus bus įdiegti gamyboje.

atnaujintos coingate mokėjimo galimybės
Žvilgtelėkite į atnaujintas prekybos parinktis (tai nėra galutinis produktas).

Bendradarbiaudami su dideliais bankų tinklais, siekiame užtikrinti sklandžią prekybos patirtį tarp jūsų banko sąskaitos ir asmeninės kriptovaliutų piniginės. 

Dabar dar per anksti dalytis aiškesne informacija apie tai, kaip visa tai bus įgyvendinta. Tačiau prekybininko parinkčių atnaujinimas turėtų būti pradėtas vykdyti iki trečiojo ketvirčio pradžios.

Automatinis prekiautojo patikrinimas

Vienas dalykas, su kuriuo visi susiduria, yra sudėtingos KYC procedūros. Mūsų komanda pažadėjo supaprastinti šias procedūras taip, kad prekiautojų patikrinimo procesas nuo pradžios iki pabaigos neužtruktų ilgiau nei 1 valandą.

Kalbant apie prekybininkus, jų patikra ir toliau bus šiek tiek sudėtingesnė nei prekybininkų, tačiau laikui bėgant atliksime įvairius pakeitimus, kad ji būtų mažiau varginanti.

Dar daugiau dovanų kortelių!

Sunku to nepastebėti, bet praėjusiais metais mes sustiprinome savo žaidimą ir pradėjome dovanų kortelių parduotuvė. Šiandien ji turi 350 dovanų kortelių, kurias visas galima įsigyti už bitkoinus, litecoinus, eterius. ir kitos kriptovaliutos

Mūsų tikslas - iki 2021 m. pabaigos šį skaičių padidinti iki 1000, pradedant nuo beveik 140 naujų galimybių Indijos naudotojams.  

Visi nauji dovanų kuponai bus pristatomi palaipsniui, kaip ir parduotuvės svetainės patobulinimai. 

Pirmieji sužinokite apie naujas dovanų kortelių versijas ir kitus pranešimus mūsų oficialioje "Twitter" sąskaitą!

Maža didesnio paveikslo dalis

Nors mes nurodome daug dalykų, kuriuos ketiname padaryti šiais metais, tai dar ne pabaiga. 

Mūsų ilgalaikė vizija gerokai pranoksta čia pateiktus planus, todėl būtinai užsiprenumeruokite mūsų tinklaraštį žemiau ir sekite naujienas bei pranešimus, kai jie pasirodys. Ačiū!

Parašė:

Vilius Barbaravičius

Vilius yra patyręs tekstų autorius ir bitkoinų entuziastas, besispecializuojantis blokų grandinės ir kriptovaliutų temose. Jis dirba CoinGate nuo 2018 m., rašo tinklaraščius, socialinės žiniasklaidos turinį, pardavimo medžiagą, naujienlaiškius, DUK ir kt. Jis nenuilstamai siekia žinių ir geresnio kriptovaliutų pramonės supratimo, o tai jam padeda kasdien kurti prasmingą ir įdomų turinį.