Kripto Mokėjimų Naudos Analizės

CoinGate faktai ir skaičiai: 2021 m. pirmųjų ketvirčių apžvalga

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023 m. gegužės 1 d. 5 min perskaityti

Vilius Barbaravičius

Štai trumpa apžvalga, ką "CoinGate" pavyko pasiekti per pirmuosius du 2021 m. ketvirčius.

Tai yra mūsų pirmoji CoinGate produkto naudojimo ir metrikų ataskaita. Jos tikslas - padidinti mūsų naudotojų, bendruomenės ir kitų asmenų, norinčių daugiau sužinoti apie CoinGate pasiūlymus, informuotumą ir skaidrumą. Šia ataskaita siekiame apžvelgti pagrindines šiuo metu CoinGate vykstančias tendencijas ir pokyčius, taip pat duomenis apie tai, kas lemia mūsų verslo sprendimus. Didindami skaidrumą tikimės įkvėpti potencialius naudotojus žengti pirmuosius žingsnius į sąskaitų faktūrų, mokėjimų ir dovanų kortelių kriptovaliutomis sritį.

Rinkos tendencijos

Pirmaisiais 2021 m. mėnesiais pasaulinė kriptovaliutų rinka smarkiai išaugo ir užėmė pirmąją vietą 2 trilijonų eurų suma farba pirmą kartą šių metų balandžio mėn. Mažos nuosavybės išlaidos, greitesni ir saugesni sandoriai, palyginti su tradiciniais finansavimo būdais, yra keletas veiksnių, skatinančių rinkos augimą visame pasaulyje. Be to, tikimasi, kad artimiausiais metais kriptovaliutų rinką dar labiau paskatins pasaulio makroekonominio klimato neapibrėžtumas ir kintantys valiutų kursai, didėjančios fiat palūkanų normos ir (arba) papildomi mokesčiai už visas tarptautines operacijas. 

Nors nuo didžiausios iki šiol pasiektos rinkos kapitalizacijos rinka patyrė tam tikrų korekcijų, ji vis dar turi tendenciją toliau formuoti finansų ateitį. 

Naudotojų bazė

"Kuo daugiau, tuo geriau" - ši kolektyvinė išmintis galioja net ir kriptovaliutų pasaulyje. CoinGate džiaugiasi galėdama pranešti, kad per pirmąjį 2021 m. pusmetį turėjome iš viso 52,000 naujų registruotų naudotojų, kurie iš viso sudaro 240,000 naudotojų, užsiregistravusių mūsų platformoje. Kaip ir dauguma statistinių duomenų, kuriuos pamatysite šioje ataskaitoje, vien per pirmąjį 2021 m. pusmetį jau pasiekėme praėjusių metų tikslą, o nuo šiol - tik augimas, saldus augimas.

CoinGate Vartotojų bazė
Naujos verslo sąskaitos

Toliau pateiktame paveiksle pavaizduotos naujos įmonės, prisijungusios prie CoinGate. Kaip matyti iš grafiko, mūsų B2B naudotojų bazė auga milžinišku tempu - daugiau nei 67,1% per pastaruosius 6 mėnesius.

Šis augimas gali būti siejamas su mūsų nuolatiniais verslo pokyčiais su geriausiais kriptovaliutų bendrovėms, be to, mūsų produktams suteikiama daugiau funkcijų, kad naudotojų patirtis apskritai būtų geresnė. Pavyzdžiui, neseniai pridėjome daugiau cryptocurrency parinktysir daugiau galimybių sąskaitas faktūras išreikšti fiat valiuta. Be to, CoinGate suteikia paprastą integravimo metodai, pavyzdžiui, API integracija, mokėjimo mygtukai, įskiepiai - visa tai gali padėti įmonėms rinkti kriptografinius mokėjimus lengvai. 

CoinGate Verslo naudotojai
Sukurtos ir apmokėtos sąskaitos faktūros

Šis rodiklis suteikia įžvalgų, kurias galime panaudoti gerindami naudotojų patirtį, siekdami padidinti apmokėtų ir išrašytų sąskaitų santykį ir sumažinti kliūtis, trukdančias atlikti mokėjimą.

Per pirmuosius šešis 2021 m. mėnesius sukurta daugiau nei 1 500 000 prekybininkų užsakymų, iš kurių 15% buvo sėkmingai apdoroti ir apmokėti, iš viso daugiau nei 230,000 užsakymai. Dėl to bendras apdorotų sąskaitų faktūrų skaičius pasiekė daugiau nei 1,3 mln.

Vėlgi, mes jau pasiekėme praėjusių metų apyvartos rodiklį ir tikimės jį padvigubinti per ateinančius mėnesius. Metinis augimo tempas, gerokai viršijantis 100%, rodo ne tik didžiulį kriptovaliutų priėmimo augimą, bet ir pabrėžia mūsų prekybininkų pasitikėjimą CoinGate produktais.

CoinGate užsakymai
Mokėjimų suskirstymas pagal valiutą

Nuolat diegiame papildomų valiutų kaip mokėjimo priemonių palaikymą CoinGate. Sprendimai dėl kitos valiutos įtraukimo į sąrašą didžiąja dalimi priklauso nuo mūsų naudotojų ir verslo partnerių naudojimo atvejų.

BTC ir toliau pirmauja kaip dažniausiai mokėjimams naudojama kriptovaliuta. Tai vargu ar stebina, ir tai galima paaiškinti stipriu šios valiutos dalyvavimu rinkoje ir dideliu pasitikėjimu tarp mūsų klientų. Nors jos dominavimas vis dar išlieka, BTC praranda pagreitį ir populiarumą tarp kriptovaliutų turėtojų ir įmonių, o BTC naudojimas jau kelis mėnesius mažėja.

Kitos dažniausiai mokėjimams naudojamos monetos yra LTC, po jų seka ETH ir TRX. DOGE buvo nepaprastai sėkmingas tačiau tik laikas parodys, ar šie rezultatai išliks. Likusios kriptovaliutos, kurios naudojamos kaip mokėjimai ir pateiktos diagramoje, yra šios: XRP, BCH, USDT, BTT, NANO, DAI ir dar keletas kitų.

CoinGate Valiutos pasiskirstymas

Dovanų kortelės

Čia, CoinGate, mūsų pagrindinė misija yra priartinti kriptovaliutą prie masinio pritaikymo, o vienas iš šios misijos įgyvendinimo būdų yra mūsų Dovanų kortelių parduotuvė. Nuo 2020 m. liepos mėn., kai pristatėme Dovanų kortelių parduotuvę, pastebėjome, kad mūsų dovanų kortelių rinkoje vis daugėja tiek sandorių, tiek įsitraukimo.

Per pirmuosius du šių metų ketvirčius apyvarta buvo net 900% didesnė nei per pirmuosius 6 mėnesius, kai buvo pradėtos platinti dovanų kortelės, o per tą patį laikotarpį parduota 6 kartus daugiau dovanų kortelių.

Šio produkto augimą lemia išaugusi dovanų kortelių paklausa ir žmonių poreikis išleisti savo kriptovaliutas. Be to, nuolat tenkiname naudotojų paklausą, kiekvieną mėnesį pridėdami daug naujų dovanų kortelių. Šiuo metu mūsų dovanų kortelių parduotuvėje galima rinktis iš daugiau nei 1000 dovanų kortelių, ir mes nesiruošiame sustoti.

CoinGate Dovanų kortelės

Santrauka

"CoinGate" 2021 m. pradėjo puikiai, o per pirmąjį pusmetį gerokai išplėtėme B2C vartotojų bazę ir jau apdorojome daugiau nei 200,000 B2B sandoriai. Didėjantis žinomumas ir vis didesnės mokėjimų apimtys rodo mūsų naudotojų ir partnerių pasitikėjimą ir patikimumą. 

Turime daug puikių planų, bet visa, kas gera, ateina pas tuos, kurie laukia, stebėkite mus prenumeruodami mūsų tinklaraštį arba sekdami mus "Twitter".

Parašė:

Vilius Barbaravičius

Vilius yra patyręs tekstų autorius ir bitkoinų entuziastas, besispecializuojantis blokų grandinės ir kriptovaliutų temose. Jis dirba CoinGate nuo 2018 m., rašo tinklaraščius, socialinės žiniasklaidos turinį, pardavimo medžiagą, naujienlaiškius, DUK ir kt. Jis nenuilstamai siekia žinių ir geresnio kriptovaliutų pramonės supratimo, o tai jam padeda kasdien kurti prasmingą ir įdomų turinį.